Hvorfor Teak er den bedste træ til udendørsmøbler

Udendørs møbler supplerer den skønhed og elegance af dit hjem haven. At være et naturprodukt, anses træ for at være det bedste materiale til at konstruere havemøbler. Da de fleste tømmer ikke er modstandsdygtige over for ugunstige vejrforhold og insekter, bør omhu tages til at strække deres lastingness. Her kommer fremtrædende af teak træ som den ideelle træ til fremstilling af havemøbler. Teak er en af de bedste, langvarige og stærke materialer bruges til indendørs og udendørs møbler. Nogle af specialiteter af teak som den mest egnede træ til udendørs møbler, er angivet nedenfor.
1) teak træ er flot, glat, robuste og holdbare.
2) det er resistent over for dårligt vejr og insekter. En havebænk, lavet af teak er i stand til at modstå regn og sollys i flere år selv uden periodisk vedligeholdelse.
3) i modsætning til møbler lavet af andre materialer, kræver teak møbler ikke kunstige polering eller oliering.
4) teak træ er rig med silica og naturlige olieindhold, der gør det resistent over for alle former for insekter.
5) teak er meget velegnet til råhusarbejdet og udskåret designs for sin robusthed, elasticitet og brugervenlighed.
6) teak træ få ikke rådnet eller splintrede selv hvis det forbliver i kontakt med metaller som jern i år på grund af tilstedeværelsen af silica og olie indhold.
7) denseness af teak, samt dens andre kvaliteter, gør https://spaertræ.dk/ det den foretrukne træ af skibsbyggere i hele verden.
8) på grund af dens stilfulde design med rene linjer, teak træ skiller sig ud blandt alle tømmer.
9) rengøring og vedligeholdelse af teak møbler er temmelig let.
Teak træ er klassificeret som Tectona Grandis og det hører til familien Verbenaceae. En af årsagerne til den høje pris på teak er, at det tager ca. 50-60 år at fuldføre sin fysiske vækst. Trods sin høje omkostninger og besvær at erhverve, er teak stadig den foretrukne træ for at gøre høj kvalitetsmøbler, døre, Vinduer osv. Selvom teak træ er immune over for varme og fugtighed og resistente over for insekter, vil rettidig rengøring og vedligeholdelse absolut forlænge dens levetid. De høje omkostninger og knapheden på teak har langsomt givet anledning til anvendelse af andre hårde træsorter som afrikansk eg og mahogni i dens sted. Men ingen af dem svarer til kvaliteten af teak.

Add a Comment

Your email address will not be published.