Det underliggende princip for alt

I kvantefysikken er en af de vigtigste teorier, der lover at revolutionere, hvordan vi ser verden teori af strenge. Den vigtigste forudsætning for dette bestemt teori er, at strenge er den mest grundlæggende struktur, der gør op alt, hvad vi kan og ikke kan se i den fysiske verden. Strengene er naturligvis blot et ord til at mærke denne mest dybtgående stof, at teoretiske fysikere siger dikterer alt, hvad vi ser, opfatter og har i og omkring os i denne fysiske verden.

Selv om ingen direkte sammenhæng er nogensinde blevet hævdet mellem strengteori og principperne i ch’i udbredt i øst, deler de den samme forudsætning i den mest grundlæggende forstand, at det siges at der er en grundlæggende energi stof, der ligger til grund for alt. Forstå arten af dette stof er vi i stand til at udnytte sin magt og udnytte det.

Begrebet ch’i eller qi på kinesisk og ki i japansk, er meget i forhold til typen skole, der lærer det. Nogle siger, at ch’i er en kraft, der er adskilt fra spørgsmål som vi kender den. Nogle siger, at ch’i udspringer af sagen. Stadig nogle siger, at sagen udspringer af ch’i.

Alle skoler har fælles dog er, at de alle mere eller mindre siger at ch’i er en grundlæggende energi, der kan udnyttes for at bringe magten til sig selv visne fysisk, psykisk eller åndeligt. Med alle de forskellige lokaler, der forsøger at forklare ch’i, er det tydeligt, at blotte instruktioner i ord ikke vil kunne fuldt forklare om hvad ch’i er. På grund af dette er det måske bedre at videregive viden om ch’i gennem faktiske og praktisk undervisning.

En skole, der kan blive en succes i at være i stand til at undervise ch’i er og hvordan man kunne bruge det til ens egen fordel er Aikido. I hjertet af spiritualitet og filosofi eller Aikido er ki, der er lignende eller måske, en med hvad er ellers kendt som ch’i eller qi.

Aikido’s ki er hjertet af princippet om denne særlige kampkunst. Mens teknisk, kampsport er midler til kamp og krig, Aikido er ofte kendt som kunsten at ro fordi det går ind for en fredelig middel mod aggression. Aikido ki, ligesom i andre begreber af ch’i lærer, at der er en grundlæggende energi, der kan udnyttes. Aikido ki bliver energi betyder, at dens indhold er noget, der flyder.

Princippet om fred og afslapning undervist af Aikido forudsætter det faktum, at ki flyder mere jævnt og stærkt når det er uafbrudt. En bedre illustration kan være noget lignende, hvis vand er ki, så for at udnytte sin magt, det skal have lov at flyde til at producere vandkraft kraft.

Dette er hvorfor i Aikido, ki energi kommer fra lempes. Det siges, at i den afslappede tilstand, strømmen af ki er bedre hjulpet. Aikido som en martial kunst handler ikke om muskelstyrke eller superior fysiske attributter. Det er virkelig om afslapning, fleksibilitet og udholdenhed. Dette giver mulighed for en mindre person at være i stand til at vælte og smide en større modstander i praksis.

Add a Comment

Your email address will not be published.