Få designerdrømmen til at gå i opfyldelse

De fleste har set et smukt designermøbel, en designertaske eller noget designertøj, som de har følt sig trukket i retning af. Noget, som kan være utrolig svært at modstå, men som hurtigt bliver utilgængeligt på grund af prisen.

Nogle gange er det blot en fase, som skal overstås, før man igen har glemt den enestående genstand. Andre gange sidder det fast i en, og man bliver hjemsøgt, indtil man er i besiddelse af stolen, buskerne eller noget tilsvarende.

Desværre er der ikke mange, der har råd til alt, hvad de kunne tænke sig. Og design er ovenikøbet dyrt. Når indkomsten er gået til husleje, forbrug og alt det andet nødvendige, er det sjældent, der er overskud til den dyre lampe.

Hvis du har set noget, du ikke kan glemme, og ikke kan vente med at erhverve dig, kan du læse mere om at låne i 30 dage rentefrit hos Compare Loans. De hjælper også med hvorfra og hvordan du skal låne her: compareloans.dk/laaneudbydere/.

Planlæg og overvej dit køb

Inden du investerer i design, er det vigtigt, at købet er velovervejet. Specielt hvis du ikke vælter dig i penge og opsparinger. Undersøg eventuelt om det, du overvejer at købe, er noget, der er let at sælge videre til en god pris, skulle du komme til at fortryde købet. På den måde sikrer du dig selv en smule bedre.

Der er også en række andre ting, der er værd at overveje, før du smider mange penge efter design:

  • Hvorfor gør du det? Design og kvalitet følges typisk ad. Men hvis du er ligeglad med kvaliteten, kan du helt sikkert finde en efterligning til langt billigere penge.
  • Kan du lave noget lignende selv? Hvis det for eksempel er et af de populære og ret dyre fliseborde, du har øjnene på, er det faktisk muligt at kaste sig ud i et gør-det-selv projekt. Du kan måske komme tryk på en T-shirt eller fikse på en stol, så du får noget, der ligner.
  • Kan du finde det brugt? Overvej at købe brugt design i stedet for nyt.