Top 10 grunde Hvorfor Ebay auktioner mislykkes.

Er du finde denne auktion efter auktionen undlader at tiltrække alle tilbudsgivere eller købere? Det sker at bedste af os undertiden Tag et godt kig på disse ting at se, hvis nogen af dem kunne være at gøre din tilbudsgivere undgå du.

Start prisen var for høj: folk ikke ønsker at have at gøre en høj bud, før nogen anden har bør du altid begynde dine auktioner lav og lad bydende byde dem op.

Den faste pris er for høj: Hvis du bare sælger med køb det nu, så selvfølgelig dine emner vil ikke sælge hvis de er for dyre. Prøv at reducere prisen lidt hver gang elementet undlader at sælge.

Intet billede: de fleste købere er tilbageholdende med at byde på noget uden et billede, og det gælder endnu mere for værdifulde elementer. Tænk på det fra køber ‘s point-of-view: ville du ønsker at byde på en vare, når du har ingen ide om hvad det ser ud?

Du havde en reserve: Reserve priser skræmme væk købere som du ikke ville tro, for ikke for at nævne koster en procentdel af din endelige salgspris. Undgå dem som pesten.

Dårlig stavning og grammatik: Hvis dine titler er stavet forkert, så ingen vil finde dine auktioner. Hvis dine beskrivelser er usammenhængende, vil så ingen vide hvad du taler om. Altid køre din tekst gennem en stave- og grammatikkontrol, før du sætter det op på eBay.

For meget for forsendelse: du måske forventer folk til at betale mere for shipping end de er forberedt til. Give dem et par billigere muligheder, der vil tage længere tid, eller bruge billigere materialer.

Negativ feedback: Hvis du fik negativ feedback på din sidste transaktion, forventer ting at være langsom i et stykke tid. Prøv at sælge billige ting for et stykke tid at få din konto tilbage i god behold.

Ubehagelige betingelser: ikke skrive ting hele din auktion som “Jeg vil kun acceptere afkast i perfekt stand” eller “Seriøse tilbudsgivere kun, ingen timewasters!” Dette er helt unødvendigt og gør kun du ser vanskeligt at behandle.

Ingen PayPal: Mange købere bare undgå enhver sælger, der ikke accepterer PayPal som en betalingsmetode de kan ikke blive belemret med besværet med noget andet. Selv hvis du ikke kan lide PayPal, skal du acceptere det, hvis du ønsker at forretning på eBay.

Varerne var dårlig. Du bliver nødt til at acceptere at der er nogle elementer, ingen ønsker-måske de var hypet til at begynde med, men nu folk havde hørt, at de er ubrugelige og stoppede køb. Før du kommer til denne konklusion, dog kontrollere alt andet du kan, og kontrollere, hvis nogen anden lykkedes at sælge den. Hvis du er sikker på, forsøge at returnere varerne, og købe nogle nye materiel.

Når sælger på eBay er så megen ballade, du kan begynde at undre sig: skal jeg bare gå og sælge mine ting et andet sted? I den næste e-mail, vil vi tage et kig på de forskellige alternativer til eBay, der er dukket gennem årene.

Add a Comment

Your email address will not be published.